Over ons

/Over ons
Over ons2019-04-05T09:28:21+00:00

Jouw huidprobleem, onze expertise!

Als schoonheidsspecialisten en medisch pedicures willen we graag het verschil maken op het gebied van voet- en huidverzorging. Ons doel is daarom altijd om van u een gelukkig klant te maken!

Uw vraag en onze expertise samen maakt dat we voor elk huid- of voetprobleem passende oplossingen kunnen bieden. In een heerlijke salon waar u zich direct thuis zult voelen! Een kopje koffie of cappuchino, ontspanning en gezelligheid horen daar natuurlijk ook bij.

Daarnaast zijn  veel mensen overgevoelig  voor allerlei onnatuurlijke stoffen, met huidirritaties als gevolg.

Dat was voor ons de reden om in de salon alles op natuurlijke basis te doen.

Met de productlijn van huidverbeterende producten van Yon-Ka en Ginkel’s, naast de natuurlijke make-up van Jane Iredale, hebben we de beste kwaliteit in huis om dat te doen waar we goed in zijn; huidverbetering!

Vooral acné, (over)gevoelige huid, droge huid, eczeem, rimpelvorming, verslapping van de huid, pigmentvlekken en grove poriën blijken een veel voorkomend huidprobleem. Voor ons is het elke keer weer een uitdaging om deze probleemhuid weer mooi gezond en stralend te krijgen.

Huidverbetering door middel van de juiste behandelingen in combinatie met de juiste producten geven snel zichtbaar resultaat. Hiervoor hebben wij een persoonlijk plan ontwikkeld. Dit is een op maat gemaakt stappenplan, waarin behandelingen en thuisverzorging elkaar aanvullen voor het allerbeste resultaat.

Bij Lopus is het natuurlijk ook mogelijk je behandeling uit te breiden met epileren, suikerwaxen, verven van wimpers en wenkbrauwen, maar ook een  pedicure  en diverse massages behoren tot de mogelijkheden. De wens van jou als klant staat centraal, naast de persoonlijke aandacht en ontspanning die onze behandelingen je geven.

Wil je meer weten? Of wil je gelijk een afspraak maken voor één van de behandelingen? Dat is mogelijk. Neem in dat geval contact met ons op. of maak online een afspraak

Eva:           Schoonheidsspecialiste en Medisch pedicure

Judith:      Schoonheidsspecialiste , make-up artist en Pedicure

Marieke:   Schoonheidsspecialist

Stagiaires