De échte professional laat jouw huid weer stralen!

Bij Lopus & Co in Terborg maken we alleen gebruik van de beste producten. Dat niet alleen: ze werken ook en dat zie je!

Goed nieuws: een stralende huid begint met kennis. Hoe krijg je een mooie huid, egaal, glanzend, verfijnd en glad? Wat moet je doen, en wat echt niet? Een mooie huid geeft je namelijk zelfvertrouwen, een mooi hart van binnen en een stralende huid van buiten!

Waarom zou je er niet nu mee beginnen? Lopus & Co doet niets liever dan jou helpen met jouw huid waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt met een mooie gezonde uitstraling! Alles begint met een eerste stap en misschien is dat hier.

Onze fantastische formule is de #SKIN6 methode, een eenvoudige maar zeer doeltreffende manier om je huid op de allerbeste manier te verzorgen èn te onderhouden. Gebaseerd op dermatologische en wetenschappelijke kennis over de huid. Geen onzin dus, gewoon de juiste producten en een heldere uitleg. Dat ga je zelf zien!

Dat begint natuurlijk bij een goed advies over wat je wel en niet moet doen met je huid, hoe verzorg je het eigenlijk en wat kun je thuis zelf al doen?

Daarna vertellen we je uitgebreid wat de beste behandelmethode is en wanneer je hier zelf ook een duidelijk beeld over hebt, kies jij waar je voor wilt gaan!

Natuurlijk houden wij niet alleen van ‘Jouw beste huid’, maar zijn we ook gek op wenkbrauwen! Lekker strak, mooi geverfd of een totale metamorfose: wij staan voor je klaar!

En niet te vergeten onze stralende minerale make-up.

Wacht gewoon niet meer, dit is jouw tijd, en maak van jezelf de beste versie ooit!

Maak nu online een afspraak

Lopus & Co biedt het beste voor jouw huid. Bekijk hieronder wat we voor je kunnen betekenen.