Huidbehandelingen

Bij Lopus doen we alles heel persoonlijk.

We passen altijd onze behandeling af op de conditie van jouw huid. Je kiest ook zelf hoe lang je huidbehandeling mag duren. Onze mooie en eenvoudige #SKIN6 methode gaat je hierbij helpen.

We kijken eerst heel goed naar de huid en meten we hoe het gesteld is met de vochtbalans, de dikte, de poriën de glans of dofheid de elasticiteit en nog veel meer.

We bespreken met je wat wij voor je kunnen betekenen geven je informatie over wat je zelf thuis in je dagelijkse verzorging kunt doen en kiezen daarna de producten voor je huidbehandeling afgestemd op de tijd die jij zelf hebt gekozen.

En dan,

Ga je heerlijk ontspannen, “Il Tuo Tempo”

Natuurlijk kun je bij alle huidbehandelingen kiezen voor extra’s, wil je graag je wenkbrauwen gestyled, je bovenlip onthaard, een fijne en stevige bindweefselmassage of lash lifting? Boek het er gewoon bij en alles wordt voor je geregeld.

Lashlifting

Onze topper de lashlifting! Heb je van nature rechte wimpers die niet zo goed zichtbaar zijn? Dan is deze behandeling misschien iets voor jou.

We zetten een klein permanentje in je eigen wimpers en dit geeft een supercool resultaat! We verven ze daarna ook nog even voor je zodat mascara of wimperkrultang niet meer nodig zijn.

– Resultaat is tot 6 weken zichtbaar.
– Geen mascara of wimperkrultang meer
– Ogen lijken groter
– Mooie natuurlijke uitstraling
– Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

 

Pigmentvlekjes weg ermee!
Spot Away

Ouder worden doen we allemaal, en soms ontstaat daar dan zo’n gekleurd plekje. Een ouderdomsvlekje of een zonnevlekje. Of zelfs een fibroompje op de huid een klein steelwratje.

Kortom…allemaal ongevaarlijke oneffenheden waar we graag snel vanaf willen!

We werken met een supergeavanceerde hoogfrequente wisselstroom waarmee we deze oneffenheden heel mooi en veilig voor je weg halen, en laat geen littekentje na.

Liefst doen we dat voor of na de zomer wanneer de zon zich niet meer zo laat zien. De huid is na de behandeling namelijk erg gevoelig voor UV straling…met als gevolg een nieuw bruin plekje. En dat is niet de bedoeling natuurlijk.

Wat kan behandeld worden?

-Fibromen (steelwratjes)
-Bloedblaasjes
-Spider Naevus
-Ouderdomsvlekjes
-Ouderdomswratjes

Coupe rose weg….. in minutes!
Epil 100

Last van verwijde adertjes in het gezicht, keine bloedblaasjes of spider neavi? Deze unieke USHF methode (ultra short high frequency) zijn deze oneffenheden gewoon verleden tijd!

Al jaren werd deze methode gebruikt in de medische wereld en nu ook voor cosmetische doeleinden beschikbaar gemaakt. Het is een korte behandeling met direct resultaat, prachtig toch!

Wil je graag leren hoe je de perfecte make-up look aanbrengt? Een look die helemaal bij jou past? Dan kan ik je dat zeker leren! Een prachtige smokey eyes, mooie glamour look, een frisse dag make-up? Na de workshop is dat geen enkel probleem meer voor je.

Wat leer je tijdens een make-up workshop?
Tijdens een make-up workshop van professioneel make-up artist Judith neem je een kijkje in de wereld van visagie. Je leert leuke tips en tricks. Tijdens de make-up workshop leer je make-up technieken waarmee je snel een schitterend resultaat kunt behalen. Je leert hoe je je sterke punten kunt accentueren en juist je zwakke punten kunt verbergen. Je leert je eigen gezichtsvormen herkennen en wat het effect van je make-up is op je kaaklijn, neus, ogen, wenkbrauwen, mond, etc.

Heb je deze vragen al eens gesteld?

 • Welke gezichtsvorm heb ik nu eigenlijk?

 • Wat is het effect van een goede en foute foundation?

 • Welk kleuren passen nu echt bij mij?

 • Hoe kan ik die oneffenheden op een natuurlijke manier camoufleren?

 • Hoe en vooral waar breng ik een blush aan? Make-up artist Judith geeft je antwoord op al je vragen.

Het programma van de make-up workshop ziet er als volgt uit:

 • Een korte introductie en inleiding over wat de minerale make-up van Jane is, waar komt het vandaan en waarom wordt het aanbevolen door dermatologen.

 • Uitleg over het belang van het voorbereiden en prepareren van je huid: wat is een goede reiniging en juiste dagverzorging

 • Theorie en achtergronden van camoufleren en een goede foundation

 • Tijd om de gezichten te reinigen, camouflage en foundation aan te brengen

 • Extra theorie over kleuren en het opmaken van de ogen, wimpers en wenkbrauwen

 • Aanbrengen van de oog make-up

 • Theorie over de juiste plaatsing van een blusher

 • Tijdens de workshop wordt de make-up door de deelnemers zelf aangebracht. Je krijgt dus alle tijd om te oefenen.

 • Niet vergeten en wel heel belangrijk, Gezelligheid!

 

Manicure

Omdat we regelmatig met onze handen in het water zitten, met schoonmaakmiddeltjes in aanraking komen, met onze handen in het zand wroeten en ze overal een handje bij laten helpen…worden ze soms ruw en droog en krijgen we nagels in een minder goede conditie. Ze brokkelen af, splijten of zijn dun en flexibel. De ideale verzorging voor je handen en nagels is een manicure behandeling. Hierna zijn je handen en nagels weer in perfecte conditie.

Gellak

Gellak is de ultieme oplossing voor wanneer jouw gewone nagellak er snel afgaat!

Gellak is een langer houdende nagellak waarbij je niet hoeft te wachten totdat het droog is. Maar het is niet te vergelijken met kunstnagels. Je kan erna gelijk weer je schoenen aan of met je handen in je tas zonder dat de lak beschadigt. Het wordt namelijk onder een UV lampje uitgehard. Het glanst als nieuwe parels en dat blijft het doen tot je het er weer af haalt!

Op de handen heb je +-2 weken mooi resultaat maar op de voeten kan je er wel langer dan een maand plezier van hebben.