Hallo Lieve mensen,

Graag jullie aandacht voor het volgende:

Na overleg met de brancheorganisatie’s, podotherapeuten en ziekenhuizen is besloten dat wij als medisch pedicures de zorg blijven dragen voor de medische voet, de diabetische- en reumatische voet.

Dat betekent dat wij, ondanks de afgeroepen “lockdown” toch medische voeten zullen blijven behandelen. Hiermee willen wij voorkomen dat voetklachten te ernstig worden waardoor een risico patiënt alsnog in het ziekenhuis terecht komt.

Het voorstel is om de meeste patiënten van ons die deze maand nog in aanmerking komen voor een voetbehandeling zo snel mogelijk te behandelen.

Op die manier kunnen wij voor een mogelijk totale lockdown nog de meeste mensen geholpen hebben. Laten we hopen dat dit niet zal gebeuren maar momenteel is dit in België reeds het geval. Laten we dit heel serieus blijven nemen!

Mocht jij niet tot de risicogroepen behoren maar wel een voetklacht hebben die behandeld dient te worden i.v.m. pijnklachten, neem dan alsjeblieft zelf even contact op. We helpen je graag.  0315-326699

Kom alsjeblieft op de afgesproken tijd en niet te vroeg. Wij zullen de afspraken zo indelen dat we minimaal contact tussen onze clienten zullen hebben en uiteraard de meest haalbare hygiene maatregelen treffen.

Bedankt voor jullie begrip en blijf gezond allen!

Hartegroet,

Salon LOPUS